top of page
Etsi
  • Writer's pictureSirpa Heponiemi

Luovaa hyvinvointia

Tervetuloa kuvien maailmaan!


Luovaa hyvinvointia on blogi, josta löydät helppoja vinkkejä kuvalliseen työskentelyyn. Kirjoittajana toimii Sirpa Heponiemi, muotoilija ja luovan alan toimija Lahdesta. Ohjaan luovaa toimintaa, luon maalauksia, suunnittelen tuotteita, kuten koruja ja julisteita sekä erilaisia kierrätystuotteita.


Blogin tarkoituksena on jakaa helppoja vinkkejä ja harjoituksia, joilla selättää tyhjän paperin kammo tai aloittamisen vaikeus!


Mietitkö, että haluaisit osata piirtää, mutta et tiedä mistä aloittaa tai miten ylipäätään olla luova? Jaan sinulle yksinkertaisia harjoituksia, joita kokeilemalla pääset alkuun! Samalla pääset myös välillä kurkkaamaan luovan työn normaaliin arkeen.



Luovaa hyvinvointia-blogi on suunniteltu juuri sinulle, jos haluat löytää luovuuden lähteille ja ilon kuvalliseen työskentelyyn. Olitpa sitten vasta-alkaja tai kokeneempi piirtäjä, blogi tarjoaa sinulle inspiroivia ideoita ja konkreettisia työkaluja, joiden avulla voit kehittää omaa ilmaisuasi.


Moka on mahdollisuus


Monesti suurin este luovuuden tiellä on ajatus epäonnistumisesta. Epäonnistuminen on kuitenkin osa kasvua ja jos koskaan ei aloita, ei voi myöskään kehittyä. Sanotaanhan, että moka on mahdollisuus.


Todellisuudessa jokaisessa meissä piilee luova kipinä. Blogissa keskitytään siihen, miten tämä kipinä sytytetään ja pidetään elossa. Samalla voidaan kokeilujen kautta opetella luopumaan ja vapautumaan omista ennakko-odotuksista ja täydellisyyden kriteereistä.


Yksinkertaiset harjoitukset sopivat kaikille taitotasosta riippumatta. Voit lähteä liikkeelle vaikkapa muutamalla viivalla, kokeilla erilaisia värejä tai leikitellä muodoilla—pääasia on, että annat itsellesi luvan kokeilla ja nauttia prosessista.


Luovan työn arki ei aina ole pelkästään inspiraation virtaa ja onnistumisen iloa. Välillä eteen tulee vaikeita hetkiä. Näinä hetkinä on tärkeää muistaa, että jokainen luova matka sisältää ylä- ja alamäkiä. Pääset kurkistamaan myös näihin hetkiin. Jaan rehellisesti tarinoita luovan prosessin haasteista ja onnistumisista, jotta tiedät, ettet ole yksin matkallasi. Luovuudessa on kyse myös rohkeudesta tutkia ja jakaa ylä-ja alamäet. Vain koko prosessin tarkastelulla alkaa oppiminen.


Tule mukaan matkalle– yksi viiva kerrallaan!


Liity mukaan Luovaa hyvinvointia-yhteisöön! Yhdessä voimme löytää uusia näkökulmia, inspiroitua toistemme ideoista ja ennen kaikkea pitää hauskaa luovan työskentelyn parissa. Olipa tavoitteesi sitten oppia piirtämään, kehittää nykyisiä taitojasi tai vain nauttia luovasta tekemisestä ilman paineita, tämä on juuri oikea paikka sinulle. TERVETULOA!





23 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page